1. Hva gleder du deg mest til i høst?
– Nå begynner vi å nærme oss selve kjernen av prosjektet: å ta imot dyr og produsenter. Det er det vi har jobbet for hele veien. Etter mange år med planlegging, søknader og byggeprosess, er det utrolig motiverende å se at ting tar form – og at vi snart skal i drift. Det skal bli veldig godt å komme i gang.
2. Hvordan blir det å få folk på plass?
– Det gleder jeg meg virkelig til. Det å fylle bygget med dyktige folk – både i produksjonen og på kontorene – det er det som gjør et anlegg levende. Jeg håper det blir en plass folk trives med å komme til – enten man jobber her, kommer innom som produsent, eller er på besøk.

3. Hva sier du til de som er nysgjerrige på Dalir?
– Vi bygger dette for framtida, og vi bygger det moderne og godt. Tomta er på 33 mål, bygget er på 7300 kvadratmeter og vi har fylt det med topp teknologi som sørger for at dette er rett og slett et skikkelig solid anlegg. Målet er å skape en arbeidsplass og et samarbeid som både ansatte og produsenter kan være stolte av.

Vil du følge med på veien videre? Følg oss på Facebook og Instagram